Select Page

The Stick Sportsmassage“The Stick” er et revolutionerende produkt til at udføre selvmassage. Med The Stick opnår du en effektiv behandlingen og forebyggelse af muskelsmerter. Her er nogle af de fordele du kan opnå ved at anvende The Stick.

– Forbedret styrke.
– Større endurance.
– Hurtigere restitutionstid.
– Reduceret muskelømhed, stivhed og smerte.
– Forebyggelse af skader.

Hvordan fungerer The Stick?

“The Stick” virker som massage, men med the stick har ud mulighed for at udfører din egen sportsmassage – og det bedste er at du kan gøre det hvor som helst og når som helst. The Stick “tager sig af” dine muskler ved at øge blodgennemstrømningen, forbedre fleksibilitet samt forbedre din restitutionstid.

The Stick hjælpe vil derfor hjælpe dig med at behandle og forebygge skader og problemer såsom:

  • Løberknæ.
  • Springerhofte.
  • Muskelkramper.
  • Muskelstivhed.

 

Triggerpunkter og overbelastede muskler.

Et triggerpunkt er dybest set den tekniske betegnelse for en muskelknude. Når en muskel anvendes for meget, kan nogle af muskelfibre sidde fast i deres “sammentrukne tilstand”. Når dette forekommer i tilstrækkelig mange fibre, vil områder af musklen blive stram og stiv, hvilket vil nedsætte ydeevnen af musklen. Disse stive områder i en muskel kalder vi triggerpunkter. Heldigvis er triggerpunkter som regel let at finde, da de kan være ganske smertefuldt, når man trykker på dem.

 

Triggerpunktmassage med The Stick?

Selv om det til tider kan være ganske ubehageligt, er triggerpunkter er nemme at slippe af med. Du gøres det ved at massere dem på regelmæssig basis. Dette betyder ikke, at du bare lave én aftale med en massør og derefter regner med at problemet er løst. Triggerpunkter er i reglen ganske vedholdende. Selvom en enkelt massageaftale kan få dine muskler til at føles gode og afslappede, vil triggerpunkter ofte kræve flere behandlinger da de nemt kommer tilbage. Dette er især tilfældet hvis du ofte udøver den aktivitet der skabte triggerpunketet til at starte med.

 

Når du udøver din egen sportsmassage massage med the stick, vil du opleve en velvære i hele din krop, og du vil blive overrasket over hvor løse og afslappet dine muskler vil føles bagefter. Ikke alene er selvmassage en glimrende form for smertelindring, det er også en god måde at forebygge skader. Hvis du deltager i nogen form for sport eller andre anstrengende aktiviteter, ville det gøre en stor forskel at indarbejde selvmassage i din opvarmning og efter du er færdig.

 

Få 10 tips til hvordan du undgår skader ved forfodsløb.